Weboldal betöltése...
Képzési kínálatunk
06-20-988-57-88
06-70-234-10-20
06-30-265-46-85
iroda@baboss.hu
BaBoss Consulting a felnőttképző. Már 20 éve mondjuk.

Konyhai kisegítő

OKJ: 21 811 01

Ár: 66.000 Ft, vagy 3 X 25.000 Ft + Vizsgadíj (46.000 Ft)

"A tanfolyam ára tartalmazza az oktatás, a tankönyvek, a modulzáró vizsgák díjait, de NEM tartalmazza az OKJ-s vizsga költségeit! Az OKJ vizsgadíj kizárólag a vizsgára való jelentkezéskor fizetendő!
Időpont(ok):
Helyszín(ek):
Helyszínek és oktatási napok:
Konzultációk minden második héten, heti egy napon, az alábbi időpontokban:

Budapest IX. kerület: Hétfő
Szentender: Kedd
Érd: Szerda
Monor: Csütörtök

Konyhai kisegítő

Program engedély száma: E-000165/2014/A005

OKJ: 21 811 01

A tanfolyam ára most 40 % engedményt tartalmaz

109.000 Ft helyett most csak 66.000 Ft, vagy 3 X 25.000 Ft részletfizetés


+ OKJ vizsgadíj 46.000 Ft


A tanfolyam elvégzése után betölthető munkakörök:

  • Konyhai kisegítő
  • Konyhalegény
  • Konyhalány
  • Konyhai dolgozó
  • Ételkiosztó, tálaló

Alapvető feladata a szakács munkájának segítése, kiegészítése. Munkaterülete a konyha és helyiségei. Előkészíti a tevékenységéhez szükséges helyiségeket, gépeket, berendezéseket, eszközöket, kézi szerszámokat, anyagokat, gondoskodik a tisztántartásukról. Fenntartja a konyha rendjét, takarít, mosogat, az ételek jellegének megfelelően előkészíti a nyers- és feldolgozott élelmiszereket. Alkalmazza a konyhatechnológiai műveleteket.

Kinek ajánljuk?


A konyhai kisegítő tanfolyamunkat elsősorban azok számára ajánljuk, akik a vendéglátás területén konyhai munkakörben szeretnének elhelyezkedni, illetve már betöltik ezt a munkakört, de nem rendelkeznek a szükséges szakképesítéssel.

Feltételek a tanfolyam elvégzéséhez?


Alapfokú (8 általános) iskolai végzettség

Szakellátó által kiállított orvosi alkalmassági

Mit tanulunk?

  • Élelmiszerismeret
  • Élelmiszer biztonsági alapismeretek
  • Ételkészítési alapismeretek

Miből vizsgázunk?


A komplex szakmai záróvizsga 1 gyakorlati 1 szóbeli vizsga teljesítéséből áll.

A gyakorlati vizsgán számon kért anyag:

Ételkészítési alapismeretek. A vizsgafeladat ismertetése:

  • A vendéglátó üzlet napi munkájának megszervezésével kapcsolatos 2 szituációs feladat elvégzése
  • A szituációs feladatok lehetnek: megrendelés összeállítása, vendégpanaszok kezelése, dolgozók elszámoltatása, munkamegbeszélés tartása, számlázás, számla ellenőrzés, élelmiszerbiztonsági, higiéniai minőségügyi ellenőrzés, munkaidő beosztás készítése, diszpozíciók készítése, leltározás, leltárértékelés,
A szóbeli vizsgán számonkért anyag:
  • Élelmiszer áruismeret
  • Élelmiszer biztonsági alapismeretk
  • HACCP rendszer alkalmazása

Miből tanulunk?


Az általunk indított képzésekhez elkészítettük a jegyzetsorozatot, szóbeli és gyakorlati vizsga tantárgyankénti bontásban. A szóbeli és gyakorlati tételsor-kidolgozások tartalmazzák a szóbeli és gyakorlati vizsgán, számon kérhető teljes tudásanyag elsajátításához szükséges magyarázatokat és összefoglaló táblázatokat is





További információk

Engedély számunk: NSZFH E-000165/2014
A tanfolyam díja bankkártyával is kiegyenlíthető.
Bankkártyás fizetési lehetőség

Adatvédelmi nyilatkozat

Közösség